You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ES   /   CA   /   EN
Mail Gimó Roqué 935827065

Empresa

ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions és una empresa amb seu a Barcelona que es va crear l'any 2010, si bé l'equip de professionals que la dirigeix treballa en el sector de les traduccions i interpretacions des del 1993. ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions és membre d’Aneti (Asociación Nacional de Empresas de Traducción e Interpretación).

L'objectiu dels serveis d'ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions és facilitar als nostres clients que puguin aconseguir una comunicació fluïda i eficaç amb el seu entorn, eliminant qualsevol barrera lingüística.

Els nostres valors diferencials són la fiabilitat tècnica; una dedicació artesanal utilitzant les metodologies i els instruments tecnològics més innovadors; el coneixement profund de la dinàmica empresarial i dels requisits funcionals de cada àrea de negoci, i el sentit de l'ètica professional en totes i cadascuna de les actuacions.

La màxima exigència professional en la qualitat del servei és el punt clau del compromís personal d'ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions amb les seves empreses clients.

EQUIP

L'equip de professionals d'ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions està integrat per traductors i intèrprets nadius amb una formació lingüística acreditada, un domini excel·lent de les seves llengües de treball i un alt grau d'especialització temàtica.

CLIENTS

Les empreses clients d'ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions pertanyen als sectors més diversos de l'activitat empresarial i social. Grans grups multinacionals, empreses nacionals, pimes, despatxos professionals, fundacions i entitats de les diferents Administracions Públiques confien en l'eficàcia dels serveis d'ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ Traduccions.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar els nostres serveis, mitjançant l'anàlisi de la seva navegació pel nostre website a partir d'un perfil elaborat segons els seus hàbits de navegació (com per exemple les pàgines visitades). Pot obtenir més informació aquí. Pot acceptar totes les cookies prement el botó 'Acceptar' o les pot rebutjar/configurar prement el botó 'Configurar'.
 
Acceptar Configurar